skip to Main Content
Op basis van 74 waarderingen.
Danielle Vrolijk
Danielle Vrolijk
22. Mei, 2021.
Geverifieerde
Prima geholpen ! Duidelijke prijsafspraak .
Uitgeverij Pak
Uitgeverij Pak
22. Mei, 2021.
Geverifieerde
Afgelopen week weer super geholpen door het team van Quality Computer Centre: betrouwbaar, snel, professioneel. Bedankt weer!
Mark Langeree
Mark Langeree
9. Mei, 2021.
Geverifieerde
Ton Rijerkerk
Ton Rijerkerk
29. April, 2021.
Geverifieerde
Behulpzaam, vriendelijk en professioneel
Peter Schilthuizen
Peter Schilthuizen
9. April, 2021.
Geverifieerde
Ik ben zeer goed geholpen. Klantvriendelijke en professioneel. Hebben alles gedaan om mijn problemen op te lossen.
Arno Van Dijk
Arno Van Dijk
1. April, 2021.
Geverifieerde
Perfecte service en klantgericht. Nieuwe laptop gekocht en goed geadviseerd. Alle data is overgezet en ik kon gelijk weer werken.
Pieter FvD
Pieter FvD
6. Februari, 2021.
Geverifieerde
Twee laptops, nieuwe batterij en HD, snel geholpen en prima service. 4-2-2021 Wederom goed en snel geholpen met het opschonen van PC en nieuw besturingssysteem erop.
Leo van den Oever
Leo van den Oever
14. Januari, 2021.
Geverifieerde
Zeer klantgericht en deskundig personeel. Snelle service!
Sándor Félegyházi
Sándor Félegyházi
14. Januari, 2021.
Geverifieerde
Tom Da Graça
Tom Da Graça
7. November, 2020.
Geverifieerde
Keurige klantvriendelijk personeel.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Quality Computer Centre
Average rating:  
 194 reviews
by Peter van der Rassel on Quality Computer Centre

Zeer klantvriendelijk ben heel tevreden en goed geholpen door Prashant heel deskundig personeel. Mijn laptop werkt weer als een zonnetje.

by Loes van den Oever on Quality Computer Centre

Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Snelle service!

by Monique on Quality Computer Centre

Supersnelle service voor een goede prijs!!

by Sjoerd on Quality Computer Centre

Snelle en goede service; wel wat duur.

by A.Hillenaar on Quality Computer Centre

Prima geholpen en snelle service. Wij zijn een te tevreden klant.

by Dolf on Quality Computer Centre

Prima gedaan. Een zoekgeraakt bestand kwam na veel inzet weer terug, iets waar ik dankbaar voor ben,

by HenkO on Quality Computer Centre

Goed, reëel, vriendelijk en snel!

by Erwin on Quality Computer Centre

Vakkundig en geduldig personeel. Nemen de tijd en houden je prima op de hoogte hoe het ervoor staat en helpen je aan de juiste oplossing. Onderzoekskosten zeer scherp als je dat vergelijkt met andere winkels.

by DAM bv on Quality Computer Centre

Dank voor de snelle analyse van de laptop die het niet meer deed. Eerlijk en transparant als het gaat om de ‘schade’ , ook als het niet op te lossen is.

by susanna bakhuis on Quality Computer Centre

heb twee computer laten maken heb ze nog niet na gekeken maar de mensen kende is het altijd goed vriendelijke mensen

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Back To Top