skip to Main Content
Op basis van 82 waarderingen.
Nick C
Nick C
29. September, 2021.
Geverifieerde
mazen al zain
mazen al zain
28. September, 2021.
Geverifieerde
Eric Drabbe
Eric Drabbe
16. September, 2021.
Geverifieerde
Goeie en snelle service voor een goeie prijs
Carina Boon
Carina Boon
16. September, 2021.
Geverifieerde
eef den heijer
eef den heijer
15. September, 2021.
Geverifieerde
Goede informatie vriendelijk service prima prijzen goed te doen
linda hazelhorst
linda hazelhorst
6. September, 2021.
Geverifieerde
Raleina Crazy Cat lady
Raleina Crazy Cat lady
29. Augustus, 2021.
Geverifieerde
Fantastische zaak voor al je computer zaken. Eén van de weinige plekken waar je nog je pc naartoe kan brengen om te laten maken. En ze leveren kwaliteit en service. Voor mij de plek om mijn custom desktop naartoe te brengen voor fixes en upgrades. Groeten, Sharon van der Haar
Joseph Borking
Joseph Borking
15. Juli, 2021.
Geverifieerde
Ietje Bakker
Ietje Bakker
18. Juni, 2021.
Geverifieerde
Prima service,reële prijs snelle afhandeling
Danielle Vrolijk
Danielle Vrolijk
22. Mei, 2021.
Geverifieerde
Prima geholpen ! Duidelijke prijsafspraak .
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Quality Computer Centre
Average rating:  
 195 reviews
 by Loes Geerinck

Altijd behulpzaam, vriendelijk en snelle oplossingen. En tegen redelijk tarief. Echt aan te bevelen!!!!

 by Peter van der Rassel

Zeer klantvriendelijk ben heel tevreden en goed geholpen door Prashant heel deskundig personeel. Mijn laptop werkt weer als een zonnetje.

 by Loes van den Oever

Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Snelle service!

 by Monique

Supersnelle service voor een goede prijs!!

 by Sjoerd

Snelle en goede service; wel wat duur.

 by A.Hillenaar

Prima geholpen en snelle service. Wij zijn een te tevreden klant.

 by Dolf

Prima gedaan. Een zoekgeraakt bestand kwam na veel inzet weer terug, iets waar ik dankbaar voor ben,

 by HenkO

Goed, reëel, vriendelijk en snel!

 by Erwin

Vakkundig en geduldig personeel. Nemen de tijd en houden je prima op de hoogte hoe het ervoor staat en helpen je aan de juiste oplossing. Onderzoekskosten zeer scherp als je dat vergelijkt met andere winkels.

 by DAM bv

Dank voor de snelle analyse van de laptop die het niet meer deed. Eerlijk en transparant als het gaat om de ‘schade’ , ook als het niet op te lossen is.

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Back To Top